lauantai 28. maaliskuuta 2015

Ladies' Day Vantaalla

Vantaan Golf Balance järjesti tänään Ladies' Day -tapahtuman. Sisääntulon tuntumaan oli katettu naisgolfarien suosikkijuomaa (skumppaa tietenkin!), vaahtokarkkeja, hedelmiä, cocktail-paloja, fitness-patukoita, kahvia, suolakeksejä ja dippiä. Golfelämä on ihanaa!



Pete Seppälä työskentelee Löfkullassa golfopettajana. Sinne vaan, kaikki ladyt, green card -kurssille ensi kesänä!


Pete Seppälä esiintyi kitaristinsa kanssa. Minulle hän lauloi eilisten syntymäpäivieni kunniaksi Leif Wagerin kappaleen Romanssi. Sen, jossa sanotaan, että sua vain yli kaiken. Ja että olet kaikkeni aarteeni kallehin, olet onneni unelmain.

Olin siis onnenpekka, ja onnetar arpajaisissa. Cobran tuliterä draiveri meni jollekulle toiselle, mutta voitinpa suklaamunalla uuden golfhanskan. Jonnekin sinne rautamailojen väliin muna oli piilotettu, onneksi Rinkun ladykapteeni auttoi vähän etsimisessä.

Käväisin ilmaisessa mailafittauksessa, jossa minulle suositeltiin eläkeläismiesten mailoja. Hmm. Käyn testissä uudestaan kauden lopulla.

 

Kotiin lähdin kassi täynnä esitteitä, pää pullollaan ideoita. Golf Balancessa kupli ihana naisenergia, on tosi kiva olla mukana tässä porukassa!

***

Tällä viikolla kävin myös mielenkiintoisessa PsykeGolf-seminaarissa, siitä ensi kerralla. Keskustelimme golfin mentaalipuolesta. Aiheeseen voi tutustua tekemällä testin, joka laskee pelisi psyykkisen tasoituksen: tässä linkki.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti