maanantai 16. maaliskuuta 2015

Nyt on golfkausi korkattu!

Jos on viimeksi pelannut lyhyessä hameessa ja pikkupaidassa, pitkät kalsarit ja tuulitakki tuntuvat oudon tönköiltä. Lumiukkoswingi. Vasta yhdeksäs reikä meni säällisesti, eli tuli tuplabogey. I say no more...

Tämä on hullu harrastus. Vaikka tössytoppauksen jälkeen tekee mieli polkea jalkaa, kolmen minuutin päästä rautaysillä heilautettu osuma griinille nostaa mielipuolisen onnenhymyn naamalle. Haluan pelata joka päivä.

Seasider in the City: "After 3 weeks without a round, my first game of golf this year was a bit shaky."

Pallokin ihan jäässä.

Minulla oli kyllä enemmän kuin kolme viikkoa taukoa, siitä se tössytoppailu johtui! Ja pitkistä kalsareista.



Loppuviikoksi on luvattu kylmää ja epävakaista, joten huomenna mennään taas chippailemaan. Vielä ehtii ennen seuraavaa räntää.

Ihan kylmiltään en sunnuntaina Ringsideen rynnännyt; vietimme lauantai-iltapäivän Season Golfin ulkorangella verryttelemässä lihakset kuntoon. Nelivuotias pääsi mukaan vuokramaila kainalossa. Chippialueelta kuului "yykaakoo-NYT" ja ruohikosta irtosi tasaiseen tahtiin pieniä nurmiperuukkeja. Harjoitusalueen reunassa kasvaa kolme koivua, joiden keskelle poika rakensi risuista majan. Täydellinen paikka pullalle ja pillimehulle.

Juniorit taitavat kasvaa lajiin kuin lajiin leikkimällä kentänreunalla, touhuamalla omiaan siinä sivussa. Swingin alkeet on opittu telkkarista - ihanhan se lyö kuin Phil Mickelson pikkupoikana! Sitten vesseli hakee oman korillisen palloja, koska osaa. Palloautomaatti on loppujen lopuksi aika hieno värkki. Minun mielestäni lasten liikuntaharrastuksen pitää olla nimenomaan hauskaa.

Oikeastaan aikuistenkin liikuntaharrastuksen tarkoitus on hauskanpito. Ei haittaa, vaikka pallo lentää veteen. Haluan oppia nauramaan nelivuotiaan lailla omille virheilleni. Kauden avajaisrundilla pelasin sitä paitsi veden kautta: pallo rullasi nätisti jään yli ja pomppasi väylälle toisella rannalla. Ei harmittanut enää ollenkaan! Pelaan, koska osaan.

Espoon Ringside: talvigriinit ja edulliset keväthinnat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti